Events

ESLTO op de ESEF Maakindustrie 2020

ESLTO op de ESEF Maakindustrie met passende aandrijf- en besturingsoplossingen

Bezoek tussen 17 en 20 maart stand 02.A020 voor productinnovaties en flexibele aandrijf– en besturingsoplossingen. Tijdens de ESEF Maakindustrie in Jaarbeurs Utrecht beantwoorden wij graag al uw vragen rondom productie, inkoop en engineering.

Klantspecifiek en standaard 

ELSTO Drives & Controls produceert en levert zowel standaard als klantspecifieke aandrijf– en besturingsoplossingen. Als standaard niet voldoet produceren wij met de eigen productiefaciliteiten uw maatwerkoplossing. Vijftig jaar deskundigheid maakt ELSTO de ideale co–engineering partner.

Leveringsprogramma

Elsto biedt een uitgebreid programma van reductoren, motoren, koppelingen, lineaire aandrijvingen, besturingen en bijbehorende componenten. Gereputeerde fabrikanten als Bonfiglioli, AEG–Lafert, Desch en Elprom zorgen voor een breed en diep basisassortiment. Met het standaard leveringsprogramma zijn relatief eenvoudig de meest geschikte combinaties samen te stellen. Meestal met korte levertijd uit eigen voorraad.

Specials en engineering

Als een standaard oplossing niet voldoet ontwikkelen wij nieuwe constructies of passen bestaande aan. De engineeringafdeling kan voor vrijwel ieder probleem een passende en verantwoorde oplossing realiseren.

Met de eigen productiefaciliteiten zijn wij instaat om ongeacht volume en complexiteit het door de klant gewenste maatwerk te adviseren en te realiseren

Services

Elsto Services zorgt met diverse onderhoudsprogramma’s en nieuwleveringen voor een langere levensduur van machines. Een juiste installatie, reparatie of retrofit zal net als correctief en preventief onderhoud de prestaties optimaal houden. Zo blijven de totale kosten het laagst.

Maak kennis met ELSTO

ELSTO is de toeleverancier, engineer en ontwikkelaar voor alles wat u nodig heeft op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Onder het genot van een kopje koffie staan de vakspecialisten u graag te woord.

Vraag hier uw gratis toegangskaarten aan!

Tot op de ESEF Maakindustrie!

ESLTO op de ESEF Maakindustrie 2020 is in 25 days

  • 17 March 2020 - 20 March 2020
  • Jaarbeurs Utrecht
    Stand number 02.A020

  • The organiser
  • ELSTO verkoop
  • verkoop@elsto.eu
  • +31 (0)887865200
  • Order tickets