Events

Automation: Dé beurs voor verpakkings- en logistieke automatisering

Ontmoet de belangrijkste spelers op het gebied van verpakkings- en logistieke automatisering op de tweede editie van de Automation. Op woensdag 3 en donderdag 4 april presenteert ELSTO praktische oplossingen op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek.

In hal 6 op stand B140 geeft ELSTO een overzicht van haar visie op systeemintegratie, ketenefficiency, bewegingstechnologie en natuurlijk aandrijven en besturen. Op de stand vindt u concrete vernieuwende oplossingen die ook uw machines en processen slimmer en zuiniger weten te maken.

Brabanthallen

In de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch is er genoeg te zien, maar ook genoeg te luisteren in het veelzijdige lezingenprogramma. Experts uit verschillende vakgebieden behandelen zowel nieuwe producten, concepten als ideeën en vertellen wat die eventueel voor u kunnen betekenen. Via het gerenoveerde binnenterrein is naast de Automation ook de Empack en Logistics & Distribution te bezoeken. De drie vakbeurzen samen geven een integraal beeld van de totale keten van logistieke processen en hun automatisering. In één dag krijgt u op één locatie een branche- en disciplinebrede update.

Maak kennis met ELSTO

U kunt ELSTO Drives & Controls vinden in hal 6 op stand nummer B140. Voor zowel toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling als engineering vragen staan de ELSTO specialisten voor u klaar. Wij geven u graag een compleet beeld van de mogelijkheden bij ELSTO. Ook zijn belangrijke onderdelen uit het leveringsprogramma te zien. 

Tot op de Automation!

Automation: Dé beurs voor verpakkings- en logistieke automatisering is already past

  • 3 April 2019 - 4 April 2019
  • Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch
    Stand number 6.B140

  • The organiser
  • ELSTO verkoop
  • verkoop@elsto.eu
  • +31 (0)887865200
  • Order tickets