Evenementen

Automation: Dé beurs voor verpakkings- en logistieke automatisering

Ontmoet de belangrijkste spelers op het gebied van verpakkings- en logistieke automatisering op de tweede editie van de Automation. Op woensdag 3 en donderdag 4 april presenteert ELSTO praktische oplossingen op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek.

In hal 6 op stand 6.B140 geeft ELSTO een overzicht van haar visie op systeemintegratie, ketenefficiency, bewegingstechnologie en natuurlijk aandrijven en besturen. Op de stand concrete vernieuwende oplossingen die ook uw machines en processen slimmer en zuiniger weten te maken.

Brabanthallen

Kom op 3 of 4 april af naar de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Zie de ontwikkelingen op het gebied van verpakken, logistiek en distributie. Er is genoeg te zien, maar ook genoeg te luisteren in het veelzijdige lezingenprogramma. Experts uit verschillende vakgebieden behandelen zowel nieuwe producten, concepten als ideeën en vertellen wat die eventueel voor u betekenen. Middels het prachtig genoveerde binnenterrein is naast de Automation ook de Empack en Logistics & Distribution te bezoeken. De drie vakbeurzen samen geven een integraal beeld van de totale keten van logistieke procedures en hun automatisering. In één dag krijgt u op één locatie een branche- en discipline brede update.

Maak kennis met ELSTO

U kunt ELSTO Drives & Controls vinden op stand nummer 6.B140. Voor zowel toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling als engineering en voor vragen omtrent aandrijvingen en besturing staan de ELSTO specialisten voor u klaar. Wij geven u graag een compleet beeld van de ELSTO activiteiten. Ook zijn belangrijke onderdelen uit het leveringsprogramma te aanschouwen.

Tot op de Automation!

Automation: Dé beurs voor verpakkings- en logistieke automatisering is over 11 dagen

  • 3 April 2019 - 4 April 2019
  • Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch
    Stand number 6.B140

  • De organisator
  • ELSTO verkoop
  • verkoop@elsto.eu
  • +31 (0)887865200
  • Bestel tickets