Events

ELSTO op het Efficiënt Aandrijven Event

Aandrijven & Besturen is niet geheel toevallig een leidende publicatie op het gebied van industrieel aandrijven en besturen. Na twee IE-motoren events organiseert het blad nu het Efficiënt Aandrijven Event. Op 29 oktober staat Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch volledig in het teken van energiebesparing middels efficiëntere aandrijfoplossingen. Zowel op de ELSTO stand als tijdens een presentatie van onze besturingsspecialist leert u meer over ketenefficiency.

Nodig en nuttig

Elektrische aandrijvingen zijn verantwoordelijk voor ongeveer 70% van het West Europese industriële stroomverbruik. De hoeveelheid CO2 die hierbij vrijkomt is te reduceren als wij met zijn allen beter nadenken en component combinaties beter op elkaar afstemmen.  

Kennis is macht

Tijdens de beurs geven vakmensen uit de praktijk de nodige handvaten voor het terugdringen van stroomverbruik. Door met ketenefficiency de inzetbaarheid van aandrijvingen te optimaliseren profiteert zowel het milieu als de gebruiker. Met praktijkgerichte voorbeelden zijn ontwikkelingen tastbaar gemaakt.

Tot uw dienst

ELSTO produceert en levert zowel standaard als hoog specialistische aandrijvingen en daarbij behorende besturingsoplossingen. Standaard waar het kan en klantspecifiek waar nodig of gewenst. Vijftig jaar deskundigheid in combinatie met de eigen productiefaciliteiten maken ELSTO een betrouwbare partner met een toegankelijk after-sales services programma.   

Maak kennis met ELSTO

Bezoek ELSTO Drives & Controls op de stand en leer alles over ketenefficiency tijdens de presentatie van onze specialist Hans Korteweg. ELSTO weet wat efficiënt aandrijven is, van ontwerp tot productie en integratie. Realiseer serieuze besparingen door slimme keuzes op basis van berekeningen, vergelijkingen en praktijk ervaringen. Neem contact op met ELSTO voor een advies voor uw specifieke toepassing, we hebben de oplossing.

ELSTO op het Efficiënt Aandrijven Event is already past

  • 29 October 2019 - 29 October 2019
  • 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch
    Stand number

  • The organiser
  • ELSTO verkoop
  • verkoop@elsto.eu
  • +31 (0)887865200