Evenementen

Bezoek ELSTO op de jubileumeditie van de TIV

ELSTO is 18, 19 en 20 september aanwezig op de twintigste editie van de Technische Industriële Vakbeurs. De TIV is het centrum voor de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland, met jaarlijks 8.000 bezoekers. In Evenementenhal Hardenberg is de beursvloer is iedere dag geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bij de ELSTO stand ligt de focus op kennis en beleving op het gebiedt van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. ELSTO geeft graag een passend antwoordt op uw technische vraagstuk.

Productprogramma

ElSTO is uw partner voor aandrijf- en besturingstechniek. Op de TIV wordt een deel van het leveringsprogramma getoond. Bekijk de elektromotoren, frequentieregelaars, tandwielkasten, besturingen, spindels, actuators, koppelingen en aandrijfcomponenten van dichtbij.

Het ELSTO aandrijfhuis heeft een groot merkaanbod, met gerenommeerde fabrikanten zoals Bonfiglioli, Trasmital, Vectron, AEG-Lafert en Pfaff.

Maak kennis met ELSTO

ELSTO nodigt u graag uit voor een kennismaking in Evenementenhal Hardenberg. De productspecialisten staan u graag te woord onder het genot van een bakje koffie. Op de stand is ruimte voor gesprekken over technische vraagstukken. Ook kunt u kennis opdoen over alle ELSTO activiteiten en is er een inkijkje in het productprogramma.

Kortom, kom naar de stand en maak kennis met ELSTO!

Bezoek ELSTO op de jubileumeditie van de TIV is al geweest

  • 18 September 2018 - 20 September 2018
  • Evenementenhal Hardenberg
    Stand number

  • De organisator
  • ELSTO verkoop
  • verkoop@elsto.eu
  • +31 (0)887865200