Events

TIV: Het centrum van de slimme maakindustrie

Maak in drie dagen tijd kennis met nieuwe technieken, ontwikkelingen en productinnovaties. De TIV is dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 september het centrum van de maakindustrie. Op de ELSTO stand vindt u de nieuwste ontwikkelingen omtrent aandrijf- en besturingstechniek.

TIV Hardenberg

Bezoek tussen 17 en 19 september het evenementencomplex in Hardenberg. Het speelveld van de TIV bestaat als sinds 1994, maar is in 2016 overgenomen door Easyfairs. De Easyfairs organisatie valt wereldwijd in de top 20 van beurs- en evenementenorganisators. Naast ELSTO presenteren ook andere bedrijven innovatieve productieoplossingen.

Tot uw dienst

ELSTO produceert en levert zowel standaard als specialistische aandrijvingen en bijbehorende besturingsoplossingen. Dankzij een ruime voorraad zijn de meeste aandrijf- en besturingsoplossingen snel beschikbaar. Als standaard niet voldoet zorgen wij waar nodig of gewenst voor een klantspecifieke oplossing. Mede dankzij meer dan vijftig jaar deskundigheid en de eigen productiefaciliteiten is ELSTO uw ideale co-engineering partner. Naderhand staan voor after-sales onze services en revisielocaties voor u klaar.

Maak kennis met ELSTO

ELSTO is de toeleverancier, engineer en ontwikkelaar voor alles wat u nodig heeft op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Op de stand geven wij u graag een beeld van de ELSTO faciliteiten, het leveringsprogramma en de daarbij behorende aftersales services.

Tot op de technische industriële vakbeurs!

TIV: Het centrum van de slimme maakindustrie is in 1 day

  • 17 September 2019 - 19 September 2019
  • Evenementenhal Hardenberg
    Stand number 497

  • The organiser
  • ELSTO verkoop
  • verkoop@elsto.eu
  • +31 (0)887865200