Evenementen

ELSTO op de World of Technology & Science | World of Motion & Drives

Het beurzenseizoen is gestart, met de WOTS als een onbetwist hoogtepunt. Natuurlijk is ook ELSTO weer van de partij. U bent van harte welkom in de World of Motion & Drives, voor innovaties en vertrouwde producten. Voor diverse systeemoplossingen, eindproducten en componenten bezoekt u stand 10B028.

World of Motion & Drives 

LSTO neemt dankzij de grote diversiteit aan producten en merken een unieke plaats in op de Nederlandse aandrijfmarkt, en dat al meer dan 50 jaar. Aan de basis staat ervaring, kennis en een ruime voorraad van hoogwaardige componenten. Naast hoog specialistische reductoren en motoren levert ELSTO klantspecifieke besturingsoplossingen. 

Programma

U bent van harte welkom op stand D028 in hal 10. Naast producten van wereldspelers als Bonfiglioli, Trasmital, Vectron, AEG-Lafert en Pfaff tonen wij ook vernieuwde producten uit de eigen huismerklijn. Bekijk onze elektromotoren, frequentieregelaars, tandwielkasten, wormwielkasten, planetaire reductoren, servo motorreductoren, besturingen, spindels, actuators, koppelingen en aandrijfcomponenten. 

Innovaties

ELSTO gaat zuinig om met energie en daarmee ook met de aarde. Mede dankzij de lange ervaring met zowel motoren, reductoren als besturingen behoort ketenefficiëntie inmiddels tot het DNA van ELSTO. In deze uitgave is daarom aandacht voor de tot 47% zuinigere pomp en ventilator aandrijvingen. Daarnaast vertellen wij u graag meer over de nieuwe BSR motor, de Active Cube regelaar en het principe achter IES klassen voor aandrijfsystemen.

Diensten

Dankzij de zeer ervaren creatieve engineeringsafdeling levert ELSTO probleemloos de techniek die nodig is. Ook voor aftersales services kunt u bij onze service en revisielocaties terecht. Naast klantopdrachten werken onze specialisten aan nieuwe en vernieuwende producten inspelend op de nieuwste duurzame en technologische ontwikkelingen.

Complete modulaire systeemoplossingen

Maak kennis met de handige systeemoplossingen van ELSTO waarbij u slechts een deel van de ontwikkelingskosten betaalt. Voortaan kunnen slimme gecombineerde aandrijvingen en besturingen de meest efficiënte oplossing bieden. 

Aandrijfspecialist ELSTO nodigt u uit!

De ELSTO stand is uiterst geschikt voor een nieuwe kennismaking. Op de stand wordt naast een opengewerkte planetaire reductor een deel van het leveringsprogramma getoond. Laat u tegelijkertijd inspireren door de op het beeldscherm getoonde ELSTO activiteiten. 

ELSTO op de World of Technology & Science | World of Motion & Drives is al geweest

  • 2 October 2018 - 5 October 2018
  • Jaarbeurs Utrecht
    Stand number Hal 10 stand B028

  • De organisator
  • ELSTO verkoop
  • verkoop@elsto.eu
  • +31 (0)887865200
  • Bestel tickets