Frequentieregelaars

Het programma frequentieregelaars bestaat uit;

“Low Cost” frequentieregelaars.

Al velen jaren voert de Synthesis frequentieregelaar dit programma aan. Deze betrouwbare en oerdegelijke regelaar kent een IP65 spatwater- en stofdichte uitvoering waardoor deze regelaar zonder beschermende schakelkast in het veld toegepast kan worden. Recentelijk is er een nieuwe S2U-serie gelanceerd. Deze frequentieregelaar beschikt over de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van besturingstechniek. Het mooie van dit product is dat je echt waarde voor je geld krijgt. Daarnaast zijn ze ook nog eens aantrekkelijk geprijsd en beschikken zij over uitgebreide functionaliteiten. Beide series zijn leverbaar met een vermogen dat kan oplopen tot 2,2kW.

Regelaars voor sensorloze aansturing.

De slimme en compacte Agile AGL frequentieregelaar is ontworpen voor het sensorloos aansturen van draaistroommotoren en permanent magneet motoren. Deze energiezuinige regelaar is leverbaar tot een vermogen van 11kW en beschikt onder meer over STO Safe Torque Off-functie en Direct Control van PM motoren. Daarnaast kan de regelaar uitgebreid worden met de gangbare communicatie modules.

“High Performance” frequentieregelaar / servo controller

De Active Cube ACU voldoet aan alle eisen die gesteld worden bij het nauwkeurig en dynamisch aansturen van motoren. Bijzonder aan de ACU-regelaar is dat deze met geavanceerde aansturing van standaard draaistroommotoren aan veel motion control eisen kan voldoen. Dit zorgt er voor dat veelal duurdere servomotor vaak niet nodig is. Om het gat tussen de standaard draaistroom- en servomotoren te dichten heeft ELSTO Drives & Controls de compacte IE4 draaistroommotor in haar programma zitten. Voor de Active Cube frequentieregelaar zijn tal van communicatie- en uitbreidingsmodules leverbaar. Deze regelaar is leverbaar tot een vermogen van 400kW.

Draaistroommotor met opgebouwde regelaar

De FCM-serie regelaars zijn direct opgebouwd op de draaistroommotor en kunnen optioneel voorzien worden van een netsnoer, aan- en uitschakelaar of potentiometer voor het regelen van het motortoerental. Groot voordeel van deze regelaar is het installatie en onderhoudsgemak. De opgebouwde regelaars zijn leverbaar tot een vermogen van 4kW. Onze adviseurs staan u graag te woord en denken mee met uw wensen om tot een correcte beslissing te komen.

Groepsfoto frequentieregelaars

Downloads