Nieuws

ELSTO draait door

Door de Coronacrisis is plotseling niets meer wat het was. Gezondheid, welvaart of gezelligheid buiten de deur, het is allemaal stukken minder vanzelfsprekend dan nog geen twee maanden terug. Ook de maakindustrie ontkomt niet aan deze onzekerheden en problemen. Blijft er genoeg werk, kunnen mijn klanten nog betalen, blijven we in het bedrijf allemaal gezond, of kom ik nog wel aan voldoende materialen en componenten.

Met elkaar

Het uitstellen van de ESEF naar september dit jaar is een teken van hoop dat tegen die tijd “alles” weer normaal is, maar tussen nu en september ligt nog best een listig half jaar. Met goed ondernemerschap, loyaliteit van klanten en leveranciers, wat steun van de overheid is er goede hoop dat de maakindustrie de komende moeilijke maanden doorkomt.

Grote voorraad en continuiteit

Ook ELSTO Drives & Controls merkt net als ieder bedrijf de effecten van de Coronacrisis. Een deel van het personeel werkt thuis, de verkoop binnendienst en de werkplaatsen werken in ploegen, en het drankje op vrijdagmiddag is in de ban gedaan, alles om mogelijke onderlinge besmetting zo veel mogelijk te voorkomen. Zo zorgen wij er voor dat we met zijn allen het virus de kop indrukken, maar ook dat onze  klanten, zo veel als mogelijk, op tijd de spullen geleverd krijgen die zij nodig hebben. Door de zeer grote eigen voorraden en eigen werkplaatsen zijn uitleveringen aan onze klanten voor langere tijd gegarandeerd, ook zonder nieuwe aanvoer van aandrijfcomponenten uit getroffen gebieden.

Specials zijn voor Elsto niets bijzonders

Voor veel afnemers ontwerpt en produceert Elsto in eigen huis speciale of aangepaste aandrijvingen en complete besturingsoplossingen. Ook voor vervanging van op dit moment niet meer leverbaar fabricaten of types reductor of motor draait ELSTO haar hand niet om, zelfs als het om grotere aantallen gaat. Hierbij kan sprake zijn van 1:1 uitwisselbaarheid direct van de plank, of van een uitwisselbaarheid na modificatie. In vrijwel alle gevallen kan ELSTO een passend en vaak verrassend voordelig alternatief aanbieden.

De ELSTO verkoopafdeling en werkplaatsen staan voor u klaar, samen staan we sterk!