Bezoek ons tijdens de Support beurs in Utrecht

Voor mensen met een bewegingsbeperking is het nog altijd lastig om volwaardig mee te kunnen doen in onze maatschappij. Van 15 t/m 18 juni is het grootste evenement voor gezondheid en zorg; Support. Support streeft naar een samenleving waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan. Een samenleving zonder drempels, zodat iedereen onbeperkt kan meedoen. Meedoen naar wens en vermogen. Daarin zijn nog flinke stappen te maken, want de grootste beperking is de niet-aangepaste samenleving.

De Support beurs viert dit jaar haar 20e editie. Dat betekent een uitgebreid programma, leuke activiteiten en extra veel inspiratie. Zo kun je in de kookstudio inspiratie opdoen voor een aangepaste keuken en op de skibaan ervaren hoe het is om de piste af te dalen op een aangepast snowboard. Wij zijn ook aanwezig met onze huisliften voor iedere woning.

Met de EasyHomeLift kan eenvoudig in een bestaande woning een rolstoellift worden geplaatst. U hoeft uw rolstoel niet meer te verlaten zoals met de standaard traplift. Hierdoor kunt u zich vanuit uw rolstoel zonder hulp over de etage verplaatsen.

Veel bijzondere eigenschappen zijn "standaard" aanwezig bij de EasyHomeLift die daarnaast beschikt over een exceptioneel hoog veiligheidsniveau waarbij de wettelijke eisen op vele punten worden overtroffen. 

Daarnaast hebben wij ook nog de MijnLift. Onze MijnLift is een state-of-the-art personenlift met een modern en goed te combineren design, passend bij vrijwel iedere woonstijl. Onze lift heeft geen schacht, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de woonruimte. Parkeer de lift op de eerste verdieping, wanneer u hem beneden niet nodig heeft en het is net alsof u geen lift in huis heeft.

Bezoek ons op stand D043 en ervaar het zelf. Gratis toegangstickets voor de beurs vindt u hier.