Nieuws

De ESEF 2018 was een succes

ELSTO Drives & Controls kijkt tevreden terug op de ESEF vakbeurs. Maar liefst 23.000 bezoekers kwamen af op hét evenement voor de maakindustrie. Tijdens de vier beursdagen konden de ELSTO specialisten vele geïnteresseerde bezoekers te woord staan.

Interessante gesprekken

De vernieuwde ELSTO Drives & Controls beursstand werd bemand door ervaren ELSTO specialisten. Die brachten de stand tot leven door in gesprek te gaan met beursgasten, van wie velen oude bekenden waren. Nieuwe relaties werden uitgebreid geïnformeerd over het ELSTO product- en dienstenprogramma. Waarbij ook de servicemogelijkheden vaak ter sprake kwam. Met bestaande relaties werd vooral informatie uitgewisseld over nieuwe ontwikkelingen in de markt. Tijdens deze gesprekken konden ook de op stand aanwezige nieuwe producten onder de aandacht worden gebracht.

Beurs presentatie

ESLTO toonde van 20 tot en met 23 Maart diverse systeemoplossingen, eindproducten en componenten op haar stand. Het uitgestalde deel van het leveringsprogramma gaf de bezoekers een indruk van de vele mogelijkheden. Motoren, reductoren, besturingen, servo aandrijvingen, spindels, koppelingen, aandrijfcomponenten en speciale aandrijvingen waren van dichtbij te bekijken. Naast het reguliere programma werden ook klantspecifieke besturingsoplossingen getoond. 

Terugblik op de beurs

De ESEF vakbeurs is voor veel bezoekers de ideale plek om ideeën op te doen. Voor zowel toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling als engineering was de ELSTO stand een ideale inspiratiebron. Voor concrete plannen is meer tijd en overleg nodig, daarom staat ELSTO u graag terzijde bij het selecteren en ontwikkelen van uw perfecte oplossing.