News

ABB motoren blijven veilig functioneren met certificatie

Geautoriseerde ABB Value Provider

STOLK Transmission Services is door ABB geautoriseerd als servicepartner. De licentie betreft ABB IEC genormaliseerde motoren en generatoren voor normaal gebruik en voor ATEX toepassingen. De ervaren en kundige servicetechnici van STOLK zorgen er voor dat ABB producten met certificaat optimaal blijven presteren.

Servicepartner

Als geautoriseerd ABB Value Providers maakt STOLK internationale ABB servicediensten lokaal beschikbaar. De werkplaatsfaciliteiten voldoen aan de hoogste eisen, zodat STOLK servicemonteurs motoren en generatoren volgens fabrieksspecificaties kunnen onderhouden en repareren. Anderzijds heeft STOLK door deze autorisatie directe toegang tot alle inhoudelijke productinformatie binnen de ABB organisatie.

Motoren en generatoren programma

STOLK treedt op als servicepartner voor alle ABB kooianker inductiemotoren en generatoren tot IEC 450. Vanzelfsprekend worden uitsluitend originele onderdelen en fabrieksprocedures gevolgd bij onderhoud, reparaties, wikkelen en vervangingen. Zo garandeert STOLK een ‘als nieuw’ resultaat.

Explosieve atmosferen (Ex)

Bij onderhoud, revisie en reparatie van motoren en generatoren geschikt voor gebruik in explosieve atmosferen ligt de lat wat betreft voorschriften en nauwkeurigheid hoger. STOLK was al in het bezit van een IECEx03 ATEX certificering en wordt nu versterkt met een ABB certificering. Eindgebruikers kunnen vertrouwen op de kwaliteit die ABB voor deze installaties en machines biedt. Onder het ABB ATEX certificaat vallen de volgende explosieveilige groepen; drukvaste (d/de), stofvrije (t), verhoogde veiligheid (eb) en vonkvrije (ec) motoren.

De echte kracht van service

De ABB certificering zorgt er voor dat kwaliteit en kennis toetsbaar is, maar uiteindelijk is het vooral mensenwerk dat er voor zorgt dat het gerealiseerd wordt. Daarom zijn de mensen van Stolk ook gecertificeerd volgens IECEx05. ABB is blij met partners zoals STOLK, omdat de juiste kennis en vaardigheden eindklanten helpen om de continuïteit te waarborgen. Ook als de werkzaamheden wat complexer zijn of er een tijdsdruk op staat. Bij Stolk Transmission Services zijn we er klaar voor!

Lees meer over de voordelen van de ABB certificering

ABB Value Provider