Services

Services

De diensten van Elsto gaan verder dan het leveren van nieuwe producten. Producten bereiken pas hun optimale prestaties en levensduur bij adequaat onderhoud. Elsto kan op meerdere eigen locaties, of op de locatie van de klant, onderhoud, reparaties of revisies uitvoeren zowel aan aandrijvingen, elektromotoren als aan besturingen.

Waar nodig, zoals in grote productie omgevingen, volgens het totaal Maintenance, Repair en Overhaul (MRO) systeem, maar ook incidentele reparaties als er eens iets is stuk gegaan aan de aandrijving van een transportband of pomp. Ook preventief onderhoud om te voorkomen dat er iets stuk gaat behoort tot de mogelijkheden.

Diensten als trillings-, warmte- of smeermiddelanalyse kunnen veel narigheid zoals een productiestilstand helpen voorkomen. Bij een ongeplande stilstand kan Elsto dankzij een 24/7 storingsdienst, en waar nodig het beheer van een consignatie voorraad, snel en adequaat optreden en de stilstand tot een minimum beperken. Maar ook het onder ATEX wikkelen en reviseren van motoren en het uitvoeren van het balanceren van roterende onderdelen tot 3,5 ton behoort tot de mogelijkheden.