Specialist in aandrijftechniek

Specialisaties

Elsto Drives & Controls is een gespecialiseerde leverancier van mechanische aandrijvingen en de daarbij behorende besturingen. In de afgelopen decennia is uitgegroeid van een traditionele importeur/leverancier van mechanische aandrijvingen tot een totaaloplosser op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Elsto Drives & Controls heeft vestigingen op vijf locaties in Nederland.

Het middelpunt zowel geografisch als qua activiteiten is de Elsto hoofdvestiging in Voorhout. Hier ligt naast de verkoop van een breed programma standaard componenten het accent voor een belangrijk deel op het construeren, monteren en testen van klantspecifieke aandrijvingen en de bijbehorende besturingen. De Elsto organisatie bestaat naast Elsto Drives & Controls, uit: Elsto Noord, Stolk Transmission Services en Elsto Services. Elsto Noord is gevestigd in Groningen, Stolk Transmission Services opereert vanuit Hoogerheide en Elsto Services bedient het Zuidelijke deel van Nederland vanuit het Limburgse Weert. Vestigingen met ieder hun eigen specialisatie, waarvan sommigen al meer dan 100 jaar actief zijn op het gebied van aandrijftechniek.

De Elsto organisatie maakt deel uit van de Stokvis Holding, een organisatie met activiteiten op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek, lieren, lifttechniek, handling, waterbehandeling, marine services, hoogwaardige machinebouw en transportuitrusting.

Zie voor de overige Elsto en Stokvis activiteiten stokvis.eu