News

Nieuwe eSMART-serie HMI

De eSMART Human Machine Interface is een gebruiksvriendelijke intuïtieve oplossing voor een zeer aantrekkelijke prijs. Robuuste eenvoud kenmerken behuizing, display en communicatiepoorten. De eSMART is voorzien van alle essentiële componenten en daarmee een zeer betaalbare HMI voor geavanceerde toepassingen.

Het eSMART aanraakscherm

Het 4,3-inch TFT hoge resolutie scherm met 64.000 kleuren is voorzien van dimbare ledverlichting. Het scherm meet 480 x 272 pixels voor een goed overzicht en is makkelijk te bedienen met het aanraakgevoelige touchscreen.

Behuizing en aansluitingen

Dankzij de sterke kunststof behuizing met zwarte frontfolie is de eSMART beschermd tegen krassen en stoten. De eSMART heeft qua aansluitingen en communicatie precies wat er nodig is. Eén Ethernet, één USB en één Seriële poort is in de regel meer dan genoeg.

Omgevingscondities

De eSMART heeft een IP66 voorpaneel en is aan de achterzijde voorzien van beschermingsklasse IP20. Naast een goedkeuring op cULus-niveau is er een ATEX Klasse 2/22 certificaat, waardoor gebruik in gevaarlijke omgevingen mogelijk is bij een omgevingstemperatuur tussen de 0°C en 50°C.

De JMobile software

De eSMART is voorzien van programmeerbare JMobile software. De software met volledig grafische vector ondersteuning geeft de eSMART een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface. Creatie, installatie en onderhoud zijn simpel vanwege de ingebouwde bibliotheek met protocollen. 

User interface

Dankzij de grafische user interface is het mogelijk om schermobjecten van kleur te veranderen of te verplaatsen. Ook kunnen eigenschappen van eenvoudige en complexe objecten aangepast worden. Belangrijke gegevens kunnen naar wens worden weergegeven in nummers, teksten, staafdiagrammen, analoge meters en grafische beelden.

Kortom, met de compacte eSMART is aansturing en optimalisatie van uw machine besturing eenvoudig en voordelig te realiseren.

 

De 4,3-inch HMI is de opvolger van de oude 3,5-inch HMI. De bestaande 7-inch en 10-inch HMI blijft leverbaar.