Vier nieuwe collega's in ons controls team!

Wij zijn enthousiast om te kunnen vertellen dat ons team van Controls in de afgelopen maanden is uitgebreid met vier nieuwe collega’s! Het team bestaat nu uit een mooi gemêleerd gezelschap; van jong talent tot gerijpte kennis en ervaring.

Wij verwelkomen Dolf Henscei als tekenaar van besturingskasten. Dolf is als stagiair in de assemblage begonnen, waardoor hij de nodige praktische kennis heeft opgedaan voor een efficiënt ontwerp.

René Ham en Jelle van der Vos zijn aan de slag gegaan als programmeurs. Zij gaan zich focussen op projecten binnen de aandrijftechniek, industriële automatisering én op elektrificatie van mobiele voertuigen. Aan de hand van de functionele specificaties realiseren zij de software en bedieningsschermen voor onze projecten.

Op de assemblage-afdeling zijn wij heel erg blij met de komst van Leon Kusters. Met zijn kennis en ervaring bouwt hij besturingskasten waar we trots op kunnen zijn.

Namens het Elsto-team heten we onze nieuwe collega’s van harte welkom. En natuurlijk wensen wij jullie heel veel werkplezier!

Ps. Wil jij ons team ook aanvullen en heb je kennis van servomotoren, besturingstechniek of besturingskastenbouw? Stuur dan een mailtje naar pz@stokvis.eu

Groepsfoto medewerkers controls