News

Slim en betrouwbaar Onderhoud 4.0

Industry 4.0 of ook wel ‘Smart Industry’ zorgt met automatisering en gegevensuitwisseling voor aanzienlijke procesverbeteringen. Met steeds autonomer opererende machines en installaties wordt gericht en goed getimed onderhoud steeds belangrijker. ELSTO en STOLK Services hebben daarom de focus op betrouwbaarheid gestuurd Onderhoud 4.0. Alleen op basis van real-time monitoringsgegevens zijn kwaliteit, prestaties en continuïteit economisch te garanderen.

Onderhoud 4.0

De MRO-specialisten van ELSTO en STOLK Services zijn gespecialiseerd in het plaatsen, uitlezen en analyseren van sensoren. Lokale zaken als snelheid, verplaatsing, vervuiling, temperatuur, druk of belasting worden real-time vergeleken met de bekende nominale/ideale waarden. Daardoor kan nauwkeurig worden voorspeld wanneer welk onderhoud nodig is. Alleen met maatwerk op het gebied van maintenance, repair en overhaul kunnen aandrijvingen en besturingen en daarmee uw installatie weer op ontwerpniveau of zelfs daarboven presteren.

Oudere systemen

Bij oudere installaties en aandrijfcomponenten ontbreken vaak relevante sensorgegevens of structuren die zijn ingesteld op het verwerken van deze gegevens. ELSTO en STOLK maken het mogelijk om machines van verschillende generaties onder te brengen in één MRO-monitoringsysteem. In praktische zin betekent dit dat losse sensoren in of op aandrijfcomponenten geplaatst of geïntegreerd moeten worden.

ELSTO Predictive Maintenance System solution

Met ELSTO Predictive Maintenance System solution krijgt u periodieke rapportages met eventuele verbetervoorstellen, zodat alle maintenance services goed te timen zijn. Met analyses en diagnoses op basis van het conditie monitoringssysteem is schade of verlies aan efficiëntie te minimaliseren. Tijdige onderhouds- en optimalisatiewerkzaamheden garanderen een feilloos bedrijf. Samen met u bekijken wij op basis van de onderhoudspiramide bij welk onderhoudscontract de kosten in balans zijn.

Sharing experience, creating solutions

ELSTO en STOLK Services werken samen met partners en klanten aan een toekomst die in het teken staat van innovatie en vooruitgang. Daardoor zijn voor alle onderhoudsdisciplines echte experts in te schakelen. Met Onderhoud 4.0 garanderen ESLTO en STOLK continuïteit en blijvende innovatie.